Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 02.12.2024, 16:00
KtoOn KtoOn вне форума
Собеседник

По умолчанию Вибір світла

Ми нещодавно зробили ремонт у кухні, і тепер шукаємо люстру, яка підкреслить сучасний стиль інтер’єру. Важливо, щоб вона давала достатньо світла для приготування їжі, але також створювала затишну атмосферу для сімейних вечерь. Які варіанти краще обрати для сучасного дизайну, щоб і стиль, і функціональність були на висоті?
Старый 02.12.2024, 17:45
Pomydor Pomydor вне форума
Собеседник

Я стикалася з подібною ситуацією, коли робила ремонт. Важливо врахувати розмір кухні та висоту стелі. Наприклад, люстри для кухні з сучасним дизайном відмінно пасують для невеликих приміщень. В інтернет-магазині DILIGHT є багато варіантів, зокрема підвісні моделі зі світлодіодами, які забезпечують яскраве світло й мають мінімалістичний вигляд. Ось тут можете переглянути варіанти: dilight.com.ua/catalog/interyerne/lyustru/dlya-kukhni/ua
Ответ