Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 23.08.2024, 15:05
night14 night14 вне форума
Собеседник

По умолчанию Матеріали для пошива

Доброго дня, шановні! Я планую відкрити невеликий бізнес із продажу весільних суконь, але для цього мені потрібні якісні матеріали за вигідною ціною. Підкажіть, будь ласка, де можна замовити оптом тканини для весільних суконь через інтернет? Буду вдячний за будь-яку інформацію!
Старый 25.08.2024, 11:48
luskam luskam вне форума
Собеседник

Замовляла тканину для своєї весільної сукні в магазині Wedding Style і була вражена рівнем обслуговування. Спочатку я сумнівалася, чи варто купувати тканину онлайн, адже важко оцінити якість через екран. Але всі мої сумніви зникли, коли отримала посилку. Тканина перевершила мої очікування – дуже приємна на дотик, з красивою текстурою та ідеальною щільністю. Рекомендую тканину замовити https://wed-style.com.ua/ua/ саме тут! До того ж, в магазині великий асортимент весільних тканин, які задовольнять навіть найвибагливіших наречених.
Ответ