Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 03.08.2024, 13:42
kremi kremi вне форума
Любитель

По умолчанию Кухонний ніж

Кожного дня я намагаюсь приготувати смачні страви, але мій старий кухонний ніж більше не ріже як слід. Друзі радять мені купити новий, але де саме знайти якісний ніж для кухні? Можливо, ви знаєте, де можна зробити замовлення?
Старый 04.08.2024, 11:22
savik90 savik90 вне форума
Новичок

Вибір кухонного ножа – це завжди важливе рішення для будь-якої господині. Я вирішив замовити елегантні ножі із чорною рукояткою https://yaxell.com.ua/nozhi/attribut...-tsve-chornyy/ на цьому сайті і тепер можу похвалитися його чудовими характеристиками. Його лезо надзвичайно гостре, що значно полегшує нарізання овочів і м'яса. Зручна ручка дозволяє тримати ніж міцно, можна не боятись його вислизання. Лезо не тупиться навіть після тривалого використання, що також великий плюс. Я дуже задоволений своїм вибором і відчуваю, що кухонна робота стала приємнішою.
Старый 04.08.2024, 16:40
Milanamilana Milanamilana вне форума
Новичок

а ще дощечки якісні хтось може порадити, тільки не дерев'яні)
Ответ