Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Прочее

Ответ

Опции темы
Старый 24.12.2023, 00:48
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

По умолчанию Vps оренда серверу

Привіт усім! Планую розпочати власний веб-проєкт і розглядаю можливість оренди віртуального сервера VPS. Які особливості та тарифи варто враховувати при виборі? Які провайдери надають найкращі умови для початківця? Буду вдячний за поради від тих, хто вже користується віртуальним сервером VPS. Діліться своїм досвідом!
Старый 24.12.2023, 00:59
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

Вітаю вас. Отож, що можу розказати. Я обрав віртуальний сервер VPS для свого проєкту і задоволений обраною компанією Вікхост. Їхні тарифи дуже конкурентоспроможні. Зокрема, тариф "VS - Silver$19/mo" може бути чудовим варіантом для твого початкового етапу. Ти отримаєш 2 ядра процесора, 2 Gb оперативної пам'яті та 25 Gb SSD-диска. Швидкість підключення до мережі 1 Gbps гарантує стабільну роботу твого сервера. Відмінність Вікхост у наданні конфіденційності та безпеки, а їхні SSD-накопичувачі забезпечать високу продуктивність для твого проєкту.
Старый 06.03.2024, 14:53
kravecaleksandr kravecaleksandr вне форума
Любитель

Привіт! При виборі віртуального сервера VPS важливо враховувати декілька ключових моментів. Тарифи Promo від https://realhost.pro/vps/promo відрізняються більшим обсягом оперативної пам'яті, що робить їх ідеальним вибором для проектів з високими вимогами до продуктивності. Вигідна ціна тарифів Promo дає змогу отримати значні ресурси за помірну ціну, що особливо важливо для новачків. З тарифами Promo доступна установка будь-якої операційної системи, що дозволяє гнучко налаштовувати сервер під свої завдання. Оберіть тариф з великим обсягом ОЗУ для більшої продуктивності, ефективності та масштабованості вашого проекту. Досвідчені користувачі вже оцінили переваги таких тарифів. Нехай ваш веб-проєкт буде успішним!
Старый 12.03.2024, 14:43
sysadmin.com.ua sysadmin.com.ua вне форума
Новичок

Оренда сервера

Привіт! Можете замовити у нас ( Sysadmin.com.ua )

Оренда сервера включає (вже входить у вартість обслуговування):
адміністрування та налаштування сервера, перенос програм, включно з 1С, BAS? BAF, M.E.Doc, Sonata, тощо.
Створення резервних копій, та техпідтримка користувачів.
Розміщення в Європі або Україні - на вибір клієнта.
Можемо надаи як віртуальні (VDS / VPS), так фізичні сервери.
Для прихильників Bisound.com готовы зробити приємну ватрість