Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ?

Ответ

Опции темы
Старый 18.10.2024, 12:17
Жека2121 Жека2121 вне форума
Собеседник

По умолчанию Електрична тепла підлога

Якість та ефективність на найвищому рівні. Електричну теплу підлогу купити – це справжній подарунок для тих, хто не терпить холоду. Після встановлення відчувається значний комфорт, а температура регулюється легко. Сайт зручний у користуванні, а ще менеджери проконсультували щодо установки. Вибір, який варто зробити!
Старый 08.11.2024, 13:09
olivijaczopek olivijaczopek вне форума
Любитель

Якщо вже пішла мова про подарунки, то бувають практичні або романтичні. Тепла підлога якраз практичний варіант. Не економте гроші на романтичні подарунки. Іноді достатньо однієї квітки, щоб підняти настрій!
Старый 11.11.2024, 17:30
olivijaczopek olivijaczopek вне форума
Любитель

Такою квіткою може бути фіолетовий тюльпан Purple Lady. Роздрібна ціна одного тюльпана 47 -50 гривень, як горнятко кави, а настрій піднімає не гірше, та ще й взаємовідносини покращує! Даріть квіти близьким людям!
Старый 12.11.2024, 10:17
Your_best_friend Your_best_friend вне форума
Любитель

Оце ви порівняли підлогу і квіти, ахаха. Хоча, я би краще купляла собі квіти замість встановлення теплої підлоги, бо не люблю спеку.
Ответ