Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Кулинария

Ответ

Опции темы
Старый 06.12.2023, 11:11
Vita33 Vita33 вне форума
Собеседник

По умолчанию Обладнання для магазину продуктів

Планую відкрити магазин продуктів і шукаю надійне обладнання. Які фірми або постачальники ви можете порекомендувати для закупівлі холодильників, полиць та касових апаратів? Буду вдячний за будь-які поради та досвід у цій справі!
Старый 06.12.2023, 11:33
Olesh Olesh вне форума
Собеседник

Я теж недавно стояв перед схожим завданням і з радістю поділюся своїм досвідом. Зокрема, обрав обладнання від компанії Industrial West https://industrialwest.com.ua/ . Вони пропонують великий вибір холодильного обладнання від відомих виробників. Наш магазин оснащений їхніми холодильниками, які працюють ефективно та економлять електроенергію. Зверніть увагу на їхню широку лінійку товарів та консультації фахівців. Обладнання цієї компанії вражає не лише якістю, але і гнучкістю вибору. Успіхів вам у відкритті магазину!
Ответ