Якщо я хочу купити квіти оптом, то без сумнівів звертаюся до Rai Flora. Вони вирощують півонії, тюльпани, діантуси, і, здається, вже навіть гортензії. Але що дійсно круто — у них можна замовити буквально все, що завгодно, на імпорт! Потрібні унікальні квіти чи сезонні варіанти? Без проблем. Наприклад, через тиждень мені привезуть нобіліс, а через пару днів мають доставити амариліс у воску. Друзі замовляли у них голландські троянди — сказали, що якість на висоті, та й ціни приємно вразили.
Загалом, Rai Flora мене ніколи не підводили. Особливо подобається їхня власна продукція. Чесно, я вже замовляла їхні живі квіти оптом стільки разів, що й не порахувати. Так, асортимент поки не супер великий, але видно, що вони працюють над цим і постійно додають щось нове. Та навіть із тим, що є зараз, я завжди знаходжу щось підходяще для своїх потреб.
І ще один плюс — сервіс. Вони не просто продають квіти, а реально піклуються про клієнтів. Порадять, підкажуть, навіть підлаштуються під терміни доставки, якщо це потрібно. Для мене це величезний бонус, бо в моїй роботі важливо, щоб усе було чітко і вчасно. Тож якщо шукаєте надійного партнера для закупівлі квітів оптом — Rai Flora точно варто спробувати.
|