Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > Что нового ? > Новости в мире музыки

Ответ

Опции темы
Старый Вчера, 15:57
Dubrov Dubrov вне форума
Собеседник

По умолчанию Покупка модульного дивана

Хтось уже купував собі модульний диван? Як ви оцінюєте його комфорт, зручність і якість? Які плюси і мінуси ви помітили? Може, є якісь бренди, які можна порекомендувати? Розкажіть, на що звертати увагу при виборі, бо я ще не вирішив, чи варто інвестувати в таку модель. Чи легко з ним справлятися, коли потрібно переміщати модулі або чистити тканину?
Kulbara Kulbara вне форума
Собеседник

Я купував модульний диван минулого року, і можу сказати, що це один із найкращих виборів, який я зробив для дому. Спочатку думав, що не дуже зручно буде, бо модулі можна переміщати, але насправді це дуже зручно. Можу змінювати конфігурацію залежно від того, як я хочу розташувати диван або як змінюється простір. Крім того, тканина досить легко чиститься, хоча я вибирав не найпершу модель, а середнього класу. Тому я задоволений покупкою, і якщо вибирати між звичайним і модульним диваном, то однозначно вибір буде на користь модульного.
Visaf Visaf вне форума
Собеседник

Купував модульний диван цього літа, і досвід був доволі цікавий. Мені сподобалася можливість змінювати форми дивана, зручно, коли приходять гості, адже можна швидко і легко створити більше місця для сидіння. Однак є один момент, який мене трохи розчарував: модулі іноді трохи зміщуються, якщо активно пересідати з місця на місце. Проте, загалом, це не настільки велика проблема, щоб я відмовився від такого дивана.
savav savav вне форума
Любитель

Я можу розповісти про свій досвід з модульним диваном, бо я нещодавно оновив свою вітальню і обирав саме таку модель. Спочатку мені було незрозуміло, чи зручний такий диван для щоденного використання, але тепер можу сказати, що він справді на висоті. Моїм головним критерієм при виборі модульного дивана https://interia.com.ua/divani/modulnye-divany/ було зручне перерозподілення місць для сидіння, адже ми з дружиною часто приймаємо гостей.
Диван можна адаптувати під будь-яке планування — я навіть робив конфігурацію з окремими модулями, щоб отримати невеликий куточок для перегляду фільмів. З тканиною теж проблем немає, вибирав тканину, яка не так швидко забруднюється і легко чиститься. Я радий, що обрав саме модульну модель, оскільки вона і комфортна, і дозволяє змінювати інтер'єр без зайвих зусиль.
Ответ