Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ

Ответ

Опции темы
Старый 28.01.2024, 07:10
StarTrek22 StarTrek22 вне форума
Активный пользователь

По умолчанию Продаж тюльпанів оптом

З роками досвіду та відданістю квітковому мистецтву, компанія Rai Flora стала незамінним партнером для багатьох бізнесів, пов'язаних з квітами. Вони розуміють магію, яку можуть створити квіти, і завжди готові допомогти своїм клієнтам реалізувати найкращі ідеї та проєкти. купити тюльпан до 8 березня : raiflora.com.ua .
Старый 05.11.2024, 17:26
olivijaczopek olivijaczopek вне форума
Любитель

Причому на новий сезон у них вже пропозиції окремо тюльпанів до 14 лютого, окремо лінійка тюльпанів на 8 березня стандарт і окремо тюльпани на 8 березня екстра.
Старый 06.11.2024, 13:46
olivijaczopek olivijaczopek вне форума
Любитель

Якщо раніше можна було купити тюльпан оптом тільки класичних сортів, таких як Pink Ardour, Marathon Champion, Milkshake, Антарктику, Стронг Лав, Фронтайн, Том Пус, Афродіту, Пікант, Габріелу та інші, то нині виробники тюльпанів і, зокрема, Рай Флора, пропонують фарбовані тюльпани, півонієвидні тюльпани, такі як Queensday, Iceberg, Nikon, ексклюзивні сорти, а саме Galileo, Valeska, Maitresse. Це свідчить про підвищення знань та досвіду у вирощуванні тюльпанів і покращенні стану зрізів, адже досвід, безсумнівно, позитивно впливає на якість зрізаних тюльпанів.
Старый Сегодня, 12:41
Your_best_friend Your_best_friend вне форума
Любитель

Квіткова революція сталася за останні роки)))) пам'ятаю, як ще десять років тому вибір тюльпанів для оптової закупівлі був, м'яко кажучи, обмежений. От мій знайомий флорист завжди замовляв класичні сорти: Pink Ardour, Marathon Champion чи Strong Love. І хоча ці сорти гарні, стильні, але, зізнаюся, трохи набридали, бо клієнти починали хотіти чогось нового, а тепер Рай Флора і схожі виробники просто перевернули уявлення про тюльпани. Півонієвидні, фарбовані, ексклюзивні! Пам'ятаю, коли вперше побачила фарбовані тюльпани, навіть не повірила, що таке можливо. А коли дійшла черга до таких красенів, як Nikon чи Galileo, то це вже була любов з першого погляду.
Один раз я замовила ексклюзивний сорт Valeska для весільної композиції. Наречена аж ахнула: "Це точно тюльпани? Такі витончені, такі ніжні!" А квітникар, у якого я їх купувала, сказав: "Тепер ми вирощуємо квіти не лише для масового ринку, а й для естетів". І він правий, бо такі сорти — це не просто квіти, а справжнє мистецтво.

Це, до речі, ще й про довіру до якості. Раніше, бувало, тюльпани приїжджали з короткими ніжками чи швидко в’янули. А тепер завдяки досвіду таких виробників, як Рай Флора, ми отримуємо міцні, витривалі квіти, які стоять у вазі довго й радують кожного. От що значить досвід і любов до справи!
Ответ