Порадьте, де краще замовити диван? Шукаю вже кілька днів, але ніяк не можу визначитися. Хочеться, щоб якість була на рівні, і не довелося чекати пів року на доставку. Підкажіть, де ви замовляли? Можливо, є магазини або виробники, які точно заслуговують на увагу?
Я брав диван у Rozetka, і досвід був загалом позитивний. Замовив модульний диван, все прийшло в обіцяні терміни, якість оббивки і механізмів нормальна. Диван вийшов комфортним, особливо для сну, механізм розкладання працює без збоїв.
Замовляв диван на IKEA. Якість меблів хороша, хоча дизайн більше мінімалістичний, ніж люксовий. Ціна влаштовує, як для такого рівня якості. Доставили досить швидко, і сам процес складання зайняв не так багато часу, інструкції зрозумілі.
Я нещодавно замовив диван в INTERIA, і хочу поділитися досвідом. Довго шукав щось поєднуюче комфорт, якість і сучасний дизайн, і INTERIA повністю виправдала очікування. По-перше, сервіс: від замовлення до доставки все було на високому рівні. Консультанти допомогли підібрати ідеальну модель під наш інтер'єр і надали детальну консультацію по матеріалах та характеристиках.
Доставка теж була швидкою, все приїхало в термін. Сам диван https://interia.com.ua/divani/ просто чудовий — дуже комфортний, якісно зшитий, і тканина приємна на дотик. Розкладається легко, що важливо, бо часто використовуємо для сну гостей.